Over ons

Favicon

Nucleo Antwerpen

Nucleo is de studentenvereniging van de studierichtingen: Chemie, Voeding en dieetkunde en Biomedische laboratoriumtechnologie. Wij zijn gevestigd op de kleine, maar vernieuwde campus Kronenburg van AP Hogeschool op ’t Zuid . Heel veel woorden om te zeggen dat we een leuke groep wetenschappers zijn.

Nucleo werd opgericht in 1962 en mag zich bij één van de oudste clubs van ’t stad rekenen. De heroprichting gebeurde in 2004 door Dorine Boeckx. Rood wit rood zijn onze geliefde kleuren. 

Ons stamcafé ’t Vervolg is op 15 min wandelen van de campus. Dé perfecte locatie voor feestjes, cantussen, gratis vaten, … . Dit fantastisch studentencafé kan je vinden op de Melkmarkt 9 in Antwerpen. 

Waar houden wij ons zo wat mee bezig eigenlijk? We zitten uiteraard niet elke dag op café maar doen ook mee aan sportactiviteiten en toernooien zoals zaalvoetbal, volleybal en basketbal. Verder zijn er ook onze cultuuractiviteiten waaronder een kroegentocht, bierbowling en geweldig ledenweekend. 

Bekijk zeker onze website voor meer informatie over onze activiteiten: www.nucleoantwerpen.be Neem zeker ook eens een kijkje op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/nucleo.antwerpen/ Mede kan je ons ook terug vinden op Instagram: https://www.instagram.com/nucleo_antwerpen/ of onze tiktok pagina.

%d bloggers liken dit: