Sponsers gezocht!

Na het voorbije (online) academiejaar 2020-2021 staan we klaar om van het nieuwe academiejaar 2021-2022 een nog succesvoller jaar te maken voor onze leden en medestudenten! Mede is het komend jaar voor ons een lustrumjaar, dit betekent dat we ons 60-jarig bestaan vieren. Uiteraard willen we hier iets speciaals van maken met extra activiteiten en verrassingen voor leden. 

Om dit mogelijk te maken zijn we voor dit academiejaar nog op zoek naar nieuwe sponsors. Er zijn verschillende opties mogelijk en elke optie biedt tal van voordelen (publiciteit op sociale media/events, …).

Bovendien kan de optie ook aangepast worden op uw maat, dit op basis van de voordelen die u zelf graag wenst. Onderstaand kan u alvast het document terugvinden met alle nodige informatie en bestaande pakketten. 

Indien u interesse heeft kan u ons altijd contacteren om samen de specifieke voorwaarden en voordelen te bespreken. 

Hopelijk tot snel 
P.R. Nucleo 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: