Infosessie praesidiumfuncties

Beste schachten, commilitones, leden en sympathisanten,

Op deze infosessie is iedereen welkom met al zijn/haar vragen over al onze functies. Dus als jij vragen hebt over eender welke functie, kom dan zeker af! Het huidige praesidium zal proberen al jouw vragen te beantwoorden!

Zie jij jezelf in ons praesidium? Of heb je nog vragen en twijfels? Dan is deze infosessie perfect voor jou! Op maandag 20 maart organiseren we een infosessie over het praesidium. Deze zal starten om 20:00 in ons stamcafé ’t Vervolg.

Speciaal voor jullie hebben we nog even alle standaardfuncties opgesomd.

Deze samenstelling kan verschillen van jaar tot jaar en wordt beslist door de nieuwe Praeses en zijn/haar Vice-praeses.

Functies binnen de club:

● Praeses: Is de voorzitter van de studentenvereniging. Deze plant activiteiten en vergaderingen met de andere preasidiumleden. Hij/zij zal bij de meeste activiteiten aanwezig zijn en is verantwoordelijk voor al zijn leden. Hij/zij heeft contact met de cafébaas en andere studentenverenigingen. Hij/zij is de bemiddelaar. Hij/zij moet zeker al een jaar in het praesidium gezeten hebben.

● Vice-Praeses: Staat de praeses bij en neemt taken over in drukke tijden. Wanneer de praeses afwezig is, zal hij/zij deze zijn/haar taken opnemen.

● Quaestor: houdt alle inkomsten en uitgaven van Nucleo in het oog en geeft advies. Hij/zij beheert de clubkas en is zeer betrouwbaar.

● Ab-Actis: Is de secretaris en regelt de agenda. Hij/zij schrijft verslagen van de vergaderingen en beheert de mail en brieven.

● Cantor: Organiseert de cantussen van de club en zit deze voor samen met de huidige praeses. Hij/zij heeft kennis en ervaringen omtrent de studentenbijbel, “de codex”.

● Schachtentemmer: Kent zijn schachten en houdt er goed contact mee. Hij/zij organiseert en regelt alles omtrent de verkoop, doop en ontgroening. Hij/zij houdt de schachtenbak tijdens een cantus onder controle en kan best een student zijn op campus Kronenburg.

● Zedenmeester: Houdt alle studenten onder controle tijdens cantussen en activiteiten van Nucleo. Hij/zij waakt over hen en kan bij overtreding straffen.

● PR: Staat voor Public Relations. Dit omvat voornamelijk sponsoring van bedrijven en STUVO AP. Hij/zij zal sponsors zoeken in de zomervakantie voor Nucleo en zal grotendeels meebepalen over de grootte van de kassa. Veel sponsors betekent meer middelen wat betekent meer activiteiten.

● Feest: Zij zullen de feestjes organiseren (zowel caféfeestjes als de grotere TD’s) en andere activiteiten bijstaan.

● Sport: Zal de sportactiviteiten regelen (ook sportstickers): Studay, Antwerp Students League veldvoetbal, zaalvoetbal, eventueel basket, volleybal, ….

● Cultuur: Zal de culturele activiteiten regelen. Bv.: De bierkoning, kroegentocht, cinema, bierbowling, sjotterkasttoernooi, en vele andere activiteiten.

● Media: Is de creator van Nucleo. Hij/zij zal dus de posters maken voor activiteiten en een labokrantje voor op school. Ook onderhoudt hij/zij de website.

Hopelijk zien we jullie dan!

Ut Vivat, Crescat et Floreat Nucleo!

https://fb.me/e/12gSNpxWn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: