Dank aan onze sponsors!

Liefste sponsoren van Nucleo Antwerpen,

Wat een waanzinnig jaar hebben we achter de rug, en dat hebben we aan jullie te danken! We willen jullie enorm bedanken voor de geweldige steun dit jaar. Dankzij jullie zijn al onze activiteiten een groot succes geworden. We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst en hopen dat we onze samenwerking kunnen voortzetten. Samen kunnen we nog meer bereiken en de studentenwereld in Antwerpen blijven inspireren en verrijken!

Met heel veel liefde en dankbaarheid,

Het PR-team van Nucleo Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: